top of page

Dëshmi & Galeri të
Ish-Kursantëve

dsc_1837_17096171431_oaa_edited_edited.j

Nuk ka një tjetër shqiptar si ai; që të shkelë nga maja më e lartë të botës, në Everest, e të mos lërë male, liqene e lumenj të Shqipërisë pa mbërritur, por edhe të shkepë njëkohësisht foto nga më profesionialet, Fationi ka studiuar shkenca politike, por fotografia mbetet pasioni i tij i parë.  Me të gjitha fotot që ka realizuar nga guidat turistike në Shqiperi, ka krijuar një album me titull "Homeland, me të cilin, zbulon thesaret e fshehura të vendit tonë.

Fation Plaku
DSC_006a2.jpg

Në përfundim të kursit të fotografisë, Daniela investoi në krijimin e studios së saj "DM Studio", Daniela Masha Photography, ku realizon sete fotografike për fëmije, shtatëzani, portrete, familje etj. Bashkëpunimi me një tjetër kursante të Akademise Kumi, Ermira Guca, Daniela ka një sukses të jashtëzakonshëm me studion e saj të fotografise. Sot profili i DM Studio në instagram ka mbi 12K ndjekes.  

Daniela Masha
DSC_0244a.jpg

Profili i tij gjendet me emrin "Tani Marku Photographer" dhe orfon shërbime videografie, me një sukses që kapercen

kufinjtë e Shqiperisë. Artani ka ndjekur kursin e fotografisë duke qenë një profesionist, pasi me njohuritë e marra në kurs, ka ngritur më lart nivelin e fotove dhe videove te realizuara prej tij. Sot faqa e tij ne Instagram numeron rreth 15K ndjekës. Krijimtaria e Artanit është frymeëzim dhe motivim për shumë fotografe të rinj.

Artan Marku
dsc_1837_17096171431_oaa_edited_edited.j

Nuk ka një tjetër shqiptar si ai; që të shkelë nga maja më e lartë të botës, në Everest, e të mos lërë male, liqene e lumenj të Shqipërisë pa mbërritur, por edhe të shkepë njëkohësisht foto nga më profesionialet, Fationi ka studiuar shkenca politike, por fotografia mbetet pasioni i tij i parë.  Me të gjitha fotot që ka realizuar nga guidat turistike në Shqiperi, ka krijuar një album me titull "Homeland, me të cilin, zbulon thesaret e fshehura të vendit tonë.

Fation Plaku
DSC_006a2.jpg

Në përfundim të kursit të fotografisë, Daniela investoi në krijimin e studios së saj "DM Studio", Daniela Masha Photography, ku realizon sete fotografike për fëmije, shtatëzani, portrete, familje etj. Bashkëpunimi me një tjetër kursante të Akademise Kumi, Ermira Guca, Daniela ka një sukses të jashtëzakonshëm me studion e saj të fotografise. Sot profili i DM Studio në instagram ka mbi 12K ndjekes.  

Daniela Masha
DSC_0244a.jpg

Profili i tij gjendet me emrin "Tani Marku Photographer" dhe orfon shërbime videografie, me një sukses që kapercen

kufinjtë e Shqiperisë. Artani ka ndjekur kursin e fotografisë duke qenë një profesionist, pasi me njohuritë e marra në kurs, ka ngritur më lart nivelin e fotove dhe videove te realizuara prej tij. Sot faqa e tij ne Instagram numeron rreth 15K ndjekës. Krijimtaria e Artanit është frymeëzim dhe motivim për shumë fotografe të rinj.

Artan Marku
bottom of page